50 gram jäst
5 dl vätska
3 msk olja
1 tsk salt
1 tsk socker
ca 12 dl mjöl
30 min jäsning av degen + 30 min jäsning av bullarna.
225 grader 10-15 minuter.
5 dl vätska
3 msk olja
1 tsk salt
1 tsk socker
ca 12 dl mjöl
30 min jäsning av degen + 30 min jäsning av bullarna.
225 grader 10-15 minuter.
Jag hade både fil och mjölk som degvätska. Sen hade jag ett paket med havregryn och quinoa i skafferiet som inte blir så flitigt använt så jag hade i lite av det(jag läste förövrigt bak på paketet och såg att det var hela 5% quinoa i... ). Plus lite rågmjöl + vetemjöl special. Samt pumpakärnor och solroskärnor. Kryddade med lite anis,fänkål och kummin också.
Smakade bra! Enda misstaget var att jag inte gjorde dubbel sats. 16 bullar åker ju ner i ett nafs.
Smakade bra! Enda misstaget var att jag inte gjorde dubbel sats. 16 bullar åker ju ner i ett nafs.
Mycket gott du gör!!! Får nog komma hem till dej och hjälpa dej att äta igen:-).
SvaraRaderaBullarna du har gjirt blev jag duktigt sugen på...
Absolut får du hjälpa till med det!!
SvaraRadera