De hade förvisso öppet i fiskdisken och jag sneglade först på om jag skulle köpa sill (stekt sill med potatismos är grejer det) men det fick faktiskt bli en sväng till frysdisken där jag köpte alaska pollock. Alltså det är verkligen sjukt billigt. Mycket trevligt. ( Eh, det är sill också förvisso)
Brukar köra på två varianter av gratäng på pollock,idag testade jag en tredje.
Fisken i botten(otinad körde jag), salt på, tomater och purjolök på, creme fraiche blandat med kräftost/salt/peppar över allt och sen in i ugnen. Riven ost på hade varit gott men jag orkade inte. Stod i ugnen en timme ungefär i 200-225 grader
Jorå,det var gott. Hade slarvat lite med saltet plus att det nog hade varit gott med dill i såsen också ( jag tyckte mig se dill i kräftosten men den gjorde inte mycket väsen av sig så extra dill hade inte skadat)
Mina två andra (mer inkörda) varianter består av 1. creme fraiche+ ganska mycket dill,salt peppar,en klick dijonsenap. 2. creme fraiche + curry,paprikakrydda,salt och peppar.
Och så ibland riven ost på
Mina två andra (mer inkörda) varianter består av 1. creme fraiche+ ganska mycket dill,salt peppar,en klick dijonsenap. 2. creme fraiche + curry,paprikakrydda,salt och peppar.
Och så ibland riven ost på
Vilken fin blogg! Tack för din kommentar hos mig på Kryddburken! Ha en toppenfin dag! Hälsningar från Öland
SvaraRaderaTack så mycket och vad kul du kikar in! Du har en jättetrevlig blogg!:-)
SvaraRadera