Gör nästan aldrig köttfärssås likadant varje gång, men denna gången blev det typ såhär:
Lök
Vitlök
Riven morot
Riven rotselleri
Nötfärs
Oxfond
Rött matlagningsvin
Timjan
Oregano
Chilisås
Tomater på burk
Sen blev det kyckling. Jag styckade ner kycklingarna i mindre delar, lät dem marinera ett par timmar i kylen. Stekte dem på spisen bara så de fick färg ( och det fick de! Ser brända ut på bilden men det var inte så farligt ändå) Sen fick de gå i ugnen tillsammans med marinaden + kycklingbuljong.
Marinaden gjordes ungefär så här har jag för mig:
Rapsolja
Sweet chilisås
Soja
Honung
Salt och peppar
Salvia
Marinaden gjordes ungefär så här har jag för mig:
Rapsolja
Sweet chilisås
Soja
Honung
Salt och peppar
Salvia
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar