måndag 23 februari 2009

bullbak

Har tänkt att man borde baka kanelbullar nåndag. Pappa kommer upp en sväng imorgon så det avgjorde saken. Ikväll fick det bli bullbak. Gjorde precis som förra gången, enligt Leilas recept
Det är verkligen ingenting för bantare, för det är myyycket smör i. Åandrasidan kan man nog lika gärna strunta i att baka kanelbullar om de ska vara nyttiga.




Man kanske ska ge sjutton i att baka bullar i muffinsformar. De jäser ju uppåt och tornar upp sig och ser lite småroliga ut. Ja,ja, smaken är det definitivt inget fel på. Gudagoda!


Hade tänkt fortsätta på linjen att laga mycket mat och frysa in, men de hade inte nån alaska pollock i affären idag, så det fick bara bli det paketet vi hade hemma. Denna gång hade jag svamp och paprika på fisken. Sen blandade jag creme fraiche, creme cheese, rätt mycket dill, salt och peppar. Samt en kycklingkrydda hur konstigt det än låter. På med såsen och in i ugnen i en timme. (Fisken var fryst)




Riktigt gott blev det! Pollocken ser inte mycket för världen när man öppnar paketet men så här i gratäng funkar den kanon

2 kommentarer:

  1. Kikar in och förundras över hur duktig du är! Kanonfint allting! må så gott!

    SvaraRadera
  2. Åh,tack! Kul att höra från nån vars blogg man tycker är kanonbra!

    SvaraRadera